Friday 19 April 2013

You're so thin, if people hug you, they get papercut

Mind teeb nii kurvaks, et eriti üks inimene (kindlasti paljud teised ka), kellele ma pole midagi teinud, räägib selja taga minust mingit halvustavat sitta. Inimene, kes tegelikult tähendas mulle palju ja kelle nimel ma olin nõus palju asju tegema jne ja kelle vastu ma tahtsin ainult hea olla...
 Asi puudutas mu pilte facebookis. Et miks ma ainult portree pilte panen või näiteks jalad maha lõikan. I mean, ta blokeeris mu twitteris ära ja arvab, et ma ei näe ega kuule, kui minust kirjutab.
Tweet ise oli järgmine:''Miks sa igalt pildilt jalad välja jätad? MA TEAN Sellepärast, et sa oled rõve paks.'' Ja veel tunnistas, et see käis minu kohta. Muidugi hoopis kellelegi teisele.
Sellised asjad TEEVAD haiget. Milleks kedagi teist halvustada ja kritiseerida, kui ise pole täiuslik? Kas siis pole selge, et igal ühel on omad vead? Kas pole selge, et kõik inimesed on erinevad. Kõik ei saa olla täiusliku kehaga jne. Kui keegi poleks ülekaalus, siis ei hinnata peenikesi inimesi. No vahet pole ka.
 Muidugi ma lõikan oma keha pildilt maha, sest ma olen paks värdjas, aga nüüd ma olen end kätte võtnud. Ma muutsin toitumist ja teen trenni ja paari päevaga kukkus 3 kg kaalus alla ja ma jätkan samas vaimus. Ja ma veel näitan sulle, kes sa naudid mu mõnitamist, et ma pole kaotaja või allaandja, sest ma tahan võita. Sa pole minust sugugi parem.