Thursday 26 July 2012

Fucking shit pricks

Õudselt häiriv on see sitt huumor, millega su pihta tulistatakse, kui sa oma isikliku telefoni või arvuti jt jätad mingite pubekate juurde. Jep, üldjuhul ma ise parem ei ole, aga SELLISED naljad, et ''jee, keerame kõik ta suhted oma sõprade ja veel poisiga pepusse ja kirjutame kõik kohad mingit jama täis'', on sitad naljad ja muideks üldse mitte humoorikad. Praegu ma olen ka vihane, sest kust ma tean, mida nad kirjutasid sellist mille nad juba ära kustutasid ja kellele.
Kui keegi mingit mitte minulikku oma postkasti sai, my apologies, ma ei osanud ette näha seda.

Parem kui jäätis

Ma olen nii rõõmus. Mul läks tööl ettearvamtult edukalt. Ma tegin juba kaks müüki. Ülemus ütles, et ta on väga üllatunud, sest ma olen esimene inimene  terve aasta jooksul, kes suudab esimese nädalaga ja veel ühe päeva jooksul müügi tehtud ja lausa kaks! Ma olin nii tubli ja aktiivne, et ta ütles, et võin edaspidi kasvõi poole päeva pealt tööle tulla, sest sellise tempoga on väheseid. Teine uus kolleeg  tegi ainult kaks  kõnet ja siis istus niisama ja ütles, et ei saa hakkama ning lahkus, seega mina tegin ka tema eest töö ära. Mitukümmend inimest ja firmat sai läbi räägitud.

Ülemus on üldse väga muhe kutt. Selline.. minust äkki mõni aasta vanem. Ta on ka värske lapsevanem, niiet kui suitsule läksin ta tuli kohe kaasa ja meil oli lõputult juttu ja teemasid, millest rääkida. Tõesti, sellisest töökohast, ülemusest ja tööpäevast ma olen alati unistanud.
Istun  rahuliklt 4 h kontoris, helistan inimestele, lobisen oma ülimeeldiva ülemusega ja kuulame muusikat ja naudime toredat päeva. Mida veel tahta? Isegi see on hea, et töö hakkab kell 9 ja lõppeb kell 13. Oleks ma endiselt töötu, siis ma magaks kuni kella kaheni vähemalt ja hakkaks päeva alustama. Nüüd ma vähemalt saan ilusti peale tööd koju tulla ja oma asju toimetada inimlikul kellaajal ja ma ei mökuta voodis õhtuni.

Mis veel tänasest... Jube palav ilm on, aga ma arvan, et seda, kallid lugejad teate te kõik ise ka.
.. Praegu on jõle tahtmine riietest, kui kookonist välja ronida ja need kusagile vedelema jätta ja rõdult väike pepulaks basseini hüpata.
Aga ei, täna tuleb esimest ja hästi läinud tööpäeva tähistada, niiet ilmselt mingi väikese seltskonnaga võtab mõne õlle kurikuulsas ja ägedas mõisapargis. Natuke lõõgastumiseks ja teistega rahulolu jagamiseks. Tegelikult on ju tõesti ilus ilm, miks ka mitte võimalust ära kasutada ja seda nautida.