Monday 30 July 2012

Usin kodutäkk

Esmaspäev.
Täna oli päris lahe päev. Käisin tööl ja olin seal vaid poolteist tundi. Selle aja jooksul sain jälle kaks müüki tehtud. Pärast tööd läksime koos ülemusega kaubamaja poole, tema toidu poodi ja mina kohvi ostma.

Kui kohvi oli ostetud läksin Tammsaare parki istuma. Pidin Kairit ootama. Panin suitsu põlema ja ei kusagilt ilmuus mu juurde välja üks tüdruk. Küsis tuld. Andsin. Tema tänas. Siis küsis,''oh tatokas vä?'' Vastasin jaatavalt ja tema kohe kommenteeris ''nii äge! Ma tahan ka!'' Nii me siis hakkasimegi vestlema. Päris minu töökoha kohta ja igasugu muid asju veel. Ta rääkis ka, et läheb TTHK-sse it-alal midagi õppima ja hiljem arvuti mängude disaineriks või midagi analoogset. Rääkisin talle kohe, et isegi olen mänginud mõnda mängu ja nii läks teema arvutimängude ja arvutite peale. Ta oli nii rõõmus ja lisas oma jutule lõpuks, et ma olen esimene naisterahvas, keda ta on kohanud, kes ka arvutimänge mängiks. Nii me siis vatrasime veel tükk aega, kuni ta lahkuma pidi.

Viimaks jõudis Kairi ka kohale. Läksime bussiterminali ühte (muljete ja siiani omatud info alusel) vene kosmeetika poodi. Ostsime mõlemad omale juuksevärvi ja mina veel meigiasju ja ühe lõhnaõli. Kaardiga maksta ei saanud. Kairil polnud sularaha ja siis ütlesin kõva häälega: ''pohui, ma maksan ise.'' Kuna müüjad olid venelannad ja  samuti teised kliendid, siis see oli minust üsnagi ebaviiskas. Kairi hakkas muidugi naerma ja ka meie klienditeenindajal levis näos lai muie. Kui kaup makstud sai läksime bussipeatusesse ja seal naersime ja itsitasime edasi.

Bussis oli algul päris rahulik. Mõni peatus hiljem tuli peale kaks vanemas eas (65+) meesterahvast. Nägid välja nagu oleks purjus. Rääkisid niivõrd valjult, et ma ehmatasin kohe alguses, kui nad bussi peale tulid. Nad istusid meist umbes 3 rida eespool. Järsku ilmus välja pornoajakiri. Kuidagi jube ägedalt lappasid seda ajakirja ja rääkisid sellest ja arutasid, nagu see oleks mingi filosoofiline tteema, mida arutada. Härrad ikka vahepeal kohendasid prille ja vaatasid kõiki pilte vägagi hoolikalt.
Mul peas tekkis kohe hirm, et neil on kindlasti igasugused fantaasiad iga vastu tuleva naise kohta. Nii labane. Kairi pidi ikka ütlema ka, et ''vähemalt pole nad salapervod'' ja et ''see on see, kui netti pole''. Tundus, et nad siski on kained. Väga imelik olukord oli see kõik igatahes.

Lõpuks jõudsime Järve keskusesse. Sai poes ringi töllerdatud, ostsin jälle mõned hügieentarbed ja lapsele natuke riideid. Pärast poodlemist läksime Ampsu pannkooki sööma. Einestamast tulnud oli kõht nii täis, et tõesti oli raske olla ja liikuda poleks tahtnud. Uimerdasime natuke Selveris peal sinna-tänna ja hiljem läksime bussipeatusesse marsat ootama.
Sakku jõudnud läksime vanale mängukale istuma. Rääkisime juttu ja siis Kairi saatis kodu juurde. (Maja taga metsa sees ta näitas mulle oma seksikat neeti ka. Nii mõnus nägi välja. Tahaks endale ka juba.... )

Nüüd olen kodus ja ema tõi lapse ka mulle tagasi. Nii hea on pärast pikka päeva oma tibupoja näha. Praegu magab siin minu kõrval. Nupsuke.