Saturday 28 July 2012

Romantic sexytime

Reede.
Tööl läks jälle hästi. Sain jälle müügi tehtud. Hannes Võrno oli üks minu klientidest. Temaga oli nii vaimustav rääkida. Ta näitas huvi ja nii me ketrasimegi pikalt.

Pärast tööd sain Reinaldiga kokku. Ta tuli minuga lõunale.
Alguses, kui teineteisele vastu kõndisime, ei tundnud ta mind äragi. Ta ütles, et olen igati muutunud. Kui tagasi kesklinna jõudsime, läksime Butterfly Lounge-i. Vatrasime nii palju nii erinevatel teemadel. Siis ta  ütles, et ma polegi ainult välimuselt muutunud, vaid üleüldse täiskasvanulikumaks ja mida kõike veel. Tegelikult oli väga tore kohtuda üle pika aja. Me polnud teineteist aasta aega näinud. Ta lihtsalt teab mida öelda ja teab kuidas inimesega sõber olla. Tal on süda õige koha peal.
Pärast einestamist läksime Tammsaare parki. Sinna tulid mingid usukuulutajad vms meid ''intervjueerima''.  Tegelikult pani see kõik mõtlema küll mingil määral.. Kuid viimaks nende pajatus muutus tüütuks.

Laupäev.
Täna ärkasin päris varakult. (Ehk siis võrreldes selle kellaajaga, mis tvaliselt ärkan vabadel päevadel.) Kell 12. Vedelesin natukene veel oma koikus, kuni jalad alla sain. Lucas veel magas, seega sain natukene sättida.
Valmistasin mingid väikesed suupisted ja joogiks kokteil: apelsinimahl+viin+mullivesi+jääkubikud = delicioso!
Siis panin bikiinid selga ja õlitasin end ja tõmbasin mingi suvekleidikese selga. Kui laps ärkas, panin temalegi suvisemad riided ja siis läksime terassile pikutaama ja päikest võtma.
Äärmiselt mõnus oli lihtsalt.

Täna ehitati ka uus terass maja ette. Pärast veetsin aega ka ülejäänud perega seal ja siis grillisime ja naabritädi tõi ''Sparkly'' nimelist vahuveinikokteili või midagi analoogset, seda sai emaga jagatud. Tükk aega istusime ja rääkisime juttu ning see kord me saime hästi läbi.




Ja nüüd ma ootan neljapäeva! Siis tuleb mu kõige kallim Kelvin minu juurde. Jõhkralt igatsen teda juba. Reedel ta on lapsega kodus, nii kaua kui ise tööl olen. Kuna meil saab kuu aega täis, siis õhtul läheme kinno, siis sööma ja hiljem ilmselt natuke pidutsema. Õde lubas siis lapse eest hoolt kanda. Väga romantiline ja lõbus õhtu saab olema, ma usun.