Tuesday 31 July 2012

Pilved

Ma ei tea mis pärast ma olen kuulnud raadiost suitsetamise keelustamisest avalikus kohas? Vähemalt midagi säärast.
 Et siis suitsuhais segab mittesuitsetajaid. Ma tean, et mittesuitsetaja on ikka tubli ja mul on hea meel nende üle, kuid suitsetaja pole vähem väärtuslik inimene. Kuid hetkel liigub üle linna mingi ülespuhutud teema sellast, et suitsetajad on justkui nuhtlus.
Samas.. Kui palju on meil muud häirivat avalikus kohas? Näiteks ühissõidukis, kui keegi nosib mingit burgerit või mis iganes muud ''toitu'', siis see hais tõesti levib ja see on lihtsalt rõve. Samuti alkoholi või kuse haisuga parmud. Samuti vängelt ja tungivalt ülelõhnastatud isikud. .. Narkarid ja kodutud.. Mingid kibestunud vanurid. Ülemeelikud ja teisi inimesi häirivaid pubekad. Kerjused. Väljas kõik sitt ja prügi, mis maas lebab. (Maas vedelevaid kilekotte, pakendeid, olmejäätmeid, biojäätmeid, katkiseid pudeleid jne on siiski märgatavalt rohkem, kui suitsukonisid...)
...Loetlematul viisil tuleb meile ette mõni ebameeldiv inimene, vastik hais, häiriv vaatepilt...
Ja nüüd on suitsetaja see, kes vastu kukalt saab?
Suitsetaja võib alati eemale minna ja nii ka mittesuitsetaja. Suitsuhais hajub väljas olles ruttu ära. Mingit probleemi ei tohiks olla.
Meil on kõigil oma pahed ja igal juhul oni nimesi, kellele miski ei meeldi.

Exhausted

Teisipäev.
Hommikul kohe läksime papsiga Anettele rongijaama järgi. Tõime meile koju, et ta saaks last hoida senikaua kui töölt tulen. Hea tunne on küll, kui ma tean, et teda hoitakse hästi.
Igal juhul... Tööl läks jälle hästi. Üks müük tehtud täna jälle. Ma olen kuidagi nii kurnatud. Vähe magasin ja ma suhtlesin nii paljude inimestega, et ma isegi imestan, et mul on jaksu siia midagi kribada.
Nüüd lähen filmi vaatama ja vsjo.