Sunday 23 September 2012

Can't say I like Amsterdam.... I LOVE IT!

Niisiis...

1)Riik või linn. Liberaalne. Vägagi. Nii vabameelne ja tekkis küsimus: mida seal ei või teha ja kuidas seal ei või olla? Seal on igal pool coffee shopid, sest kanep on legaalne. Räägitakse, et turistid ei tohi seal sitsetada jne, aga sain tõestust, et tohivad ja kui see seadus peaks tekkima, et ei tohi, siis alles uuest aastast, kuid loodetavasti ei teki. Igal pool on geiklubid ja poed, mis on ka mõeldud... Mitte kõige heteroseksuaalsemale. Seal on Punaste Laternate Tänav, kus akende peal tantsisid prostituudid ja tänavatel jõlkusid ringi ''Vanem Lits Luule''-sorti daamid. Ja oi ma võikski rääkima jääda.
Muidu oli ka linn vägagi adorable.

 2)Rahvas. KIRJU. Pikad, lühikesed, kõhnad, tüsedad, vanad, noored, lesbid, bid ja homod, litsid ja rastad, bläkkarid ja punkarid, hevikad ja skinheadid, nohikud ja narkojõmmid. Ja ENAMUS sõitsid rattaga, mis oli vääääga wicked. Meeldis.
3)Ööelu, perfect.
4)Mehed, kellega suudlesin või seksisin - none, seal oli ilusaid poisikesi küll, aga Eestis on ilusamad inimesed. Musid teile, Eestlased!
5)Hash, kush and spacecakes - I WILL BE BACK
6)Tagasi lend - COCKPITIS! Awesomeawesomeawesome, kapten ja piloot olid ka mõnusalt chillid poisid. Ja ma olin doublehigh, sest ma olin high, kui lennukile läksin ja lennuk oli ka pilvedes niiet... high+high=fyea.

   
Lähemalt kirjutan meibi mõne päeva pärast.