Wednesday 22 August 2012

The story of a broken heart

Mäletad seda momenti, kui me esimest korda kohtusime?Juba kaugelt vaatasime teineteist, mõlemal õrn naeratus näol.. Mõlemad ütlesime teineteisele umbes, et: wow. Sa näed nii hea välja!
Ja kallistasime. See oli nii hea ja habras tunne.
Mäletad, kui alati filmi vaatamise ajal me korraks keskendusime hoopis teineteisele, suudlesime, naeratasime ja vaatasime filmi edasi?
Mäletad, kui minu juures olid Mario, Mia ja Darja, kui ma jäin haigeks ja me mõemad istusime põrandal toetudes voodile ja rääkisime nii pikalt juttu, et teised juba hakkasid koju minema?
Mäletad, kui sa tahtsid mind naerma panna ja siis sa käest hoides hakkasid alati kõditama, sest teadsid et kardan peopesa seest kõdi?
Mäletad, kui õhtul oli väljas jahedaks läinud, siis sa võtsid mu alati sülle, kui rõdule suitsule läksime, et ma ei saaks uuesti neeru- või põiepõletikku? Sa ütlesid, et hoolid minust, selle pärast.
Mäletad, kui joonistasid mulle selle ilusa pildi?
Mäletad, kui sa tahtsid mu nimetähed omale tätoveerida?
Mäletad meie plaane?
Mäletad seda, kui sa mpidid ära minema ja ma hakkasin seletama, et mul pole sõnu,, mis kirjeldaks mu tundeid su vastu ja et see on midagi enamat kui armumine? Sa ütlesid:''ma tean mis tunne see on... Ma armastan sind!'' Siis suudlesid mind.

Ma alati küsisin su arvamust, ma tahtsin sind igati pidi uute ja paremate asjadega üllatada. Ma tõin sulle kingitusi. Ma üritasin nii mitmel viisil oma armaastust väljendada ja ma tahtsin panna sind tundma, nagu sa oleks ainuke kutt kogu maailmas.

..... Või oled mu juba unustanud? Koos kõigi nende mälestustega? 

Neid häid hetki ja mõtteid ja plaane oli nii palju... Mul ei mahu see siiani pähe kuidas see sai otsa lõppeda. Kuidas sai keegi teine minu koha ära võtta.

Kas sa suudled ja kallistd teda sama kirglikult? Kas sa ütled talle samasuguseid sõnu? Kas sa kasutad tema peal uusi teooriaid ja meetodeid, mida minult õppisid?