Sunday 5 August 2012

You Won't Say

Üle pika aja pole jälle kirjutanud. 5 päeva. Bad-ass.
Igal juhul... Teisipäeval tuli Kelvin minu juurde. Kõigepealt saime peale tööd kokku ja läksime sööma. Üllatus-üllatus, Butterfly Lounge-i muidugi. Seal sai tükk aega istutud. Võtsin jälle Caesari salati küpsetatud kanafileega ja kõrvale pokaal punast veini ja hiljem veel Pina Colada, mis oli võrratult maitsev. Nii head pole ma mujal Eestis saanud. Musi võttis šokolaadi kooki ja jõhvikamahla kõrvale. Pärast läksime koju. Natuke seadis end sisse ja siis läksime kambakesi välja. Karina, Mark, Kelvin, Lucas ja mina. Väljas oli ka päris palju rahvast, kes meie juurest läbi käisid ja kes lobisema jäi. Tore õhtu oli.
Kolmapäeval oli õudselt väsitav ja igav tööpäev. Istusin oma 4h ära ja kuna Kelvin hoidis last, niiet siis lippasin oma kallikeste juurde koju.
Ma ei mäleta täpselt ms ma ülejäänd päev ja õhtu tegin ja samuti ei mäleta ma ka neljapäeva kohta midagi erilist..
Reedel ma võtsin päeva vabaks, et end välja puhata. Lebotasime päev otsa kodus. Lõpuks otsustasime kinno minna musiga ja siis pidutsema, kuna meil sai üks kuu koos täis.
Kelvin kutsus ka Daneli kaasa ja mina olin Mariog ära rääkinud.
Kinos käisime vaatamas Cosmopolis filmi. Peaosas oli Robert Pattinson. Film oli väga hea ja mõtlema panev. Kui film oli läbi, saime Dannuga kokku. Siis pidime Marioga koku saama, kui ta juba töllerdas meie poole ülekäigurajal. Ma tean teda vist 6-5 aastat, kuid pole teda *I swear* mitte kunagi NII purjus näinud. Ta on ikkagi suur nagu karu ja igavene mürakas, aga ta kõndis nii nagu oleks õhus hõljunud. Kui Musumäe trepist üles läksime, siis ka kenasti käis käpuli. Õudne.
Musumäel oli siis ka kõva rahvas  koos.. Kõige pealt lendas Greete mulle kaela, siis tuli veel üks neiu, keda ma ei mäletanud, sisi tuli Marek ja siis Mario tudvustas mõndasid veel, keda ma ei tundnud. Dannu ja Kelvin nägid ka oma tuttavat Liskat.
Kuna kõik olid nii purjus, otsustasime Dannu ja Kelluga edasi liikuda. Läksime Laborisse. Seal oli kuidagi igav. Läksime edasi Tonicusse, seal õlut juues hakkas vaikselt sakk sisse pugema. Meil oli tore. Siis läksime Plubi. Seal ma nägin jälle hunniku tuttavaid ja ka Denisi. Seal võtsime õlled jam ina oma Cuba Libre. Siis Denis tegi ühe shoti välja ja võtsingi mulle, Dannule ja Kelvinile kolme peale 6 shoti.  Pärast läksime tantsima musiga ja me võitsime mingi ''Tantsustaar'' võistluse ja saime auhinnaks šampuse ja terveks ööks ja ka edaspidiseks joogisoodustuse, iga joogi pealt -50%.
Šampus oli ära joodud ja šeeritud ja siis Liska ühines meiega. Läksime vist alguses ''5-sekundi-mehele'' vastu Tonicu juurde ja läksime Visiooni. Ma olin nii purjus, et otsustasin ülejäänud õhtu vett juua. Võtsin mullivee. Kuna mul hakkas igav seal, liikusime Shootersisse. Seal nägin Mikku. Natuke tantsisime ja jõime ja läksime jälle Visiooni. Seal nägin Denisi. Jäime juttu rääkima ja päris tore oli lobiseda üle pika aja. Siis tantsisime pärast natuke ja chillisime niisama. Pärast läksime Mäkki ja siis jälle Plubi. Kurat mma praegu mõtlen, et tegelikult ma mälletan kõke nii häbuselt. Õhtu oli kindlasti 10 korda sisukam, aga ma lihtsalt ei suuda kõike meenutada.
Igal juhul, lõpuks läksime jälle Laborisse ka natukeseks ja istusime niisama ja ema lubas peale tööd hommikul kell 7 meid peale võtta ja koju sõidutada aga me ei viitsinud oodata, seega läksime takso peale. Jõudsime koju ja siis ma panin tähele, et mul polegi võtmeid. Kõik muidugi ka magasid, tuppa ei saanud, keegi kõnede peale ei ärganud. Loopisime venna akent õunadega, sellest ka polnud kasu. Istusime terassil ja suitsetasime. Külm oli ja tibutama hakkas ka. Õudne uni oli. Läksime minu õe mängumajakesse. Leidsime seal mingi väikese sünteka ja siis hakkasime sellega seal mängima ja lollitama.  Musi pani õe prillid ka pähe ja mängis mulle sellist soolot, et .. Mu kõrvad jooksid vikerkaari. Lõpuks ema jõudis koju ja siis saime tuppa ka.
Järgmine päev oli unine ja närviline ja õhtu poole läks kõik paremaks. Grilltoitu sai, siis käisime poes, võtsime Somersbyt ja A Le Coq Premiumi saunajoogiks. Koju jõudnud sõime veel natukene ja siis läksimegi sauna. Pärast kui poja oli tuttu pandud, siis vaatasime filmi, jõime ja sõime Skittleseid ja veel mingeid komme. Mõnus oli kõik. Lihtsalt ise vajusin vaikselt ära. Natuke veel rääkisime juttu ja miilustasime Kelviniga ja jäime magama. Ärkasin hommikul 10.27 alles üles kui Lucas ärkas ja näljast nutma hakkas. Toitsin ära ta ja natuke mängisime. Järgmiseks äratasin Kelvini ka ja läksime kolmekesi kööki midagi sööma. Siiani pole me midagi eriti teinud. Käisime korraks väljas suitsul ja siiani vedeleme niisama. Kell on juba pool viis varsti.

Maa arvan, et järgmise ja asjalikuma postituse kirjutan siis, kui mul on pea selge ja suudan kainelt mõelda.