Thursday 11 October 2012

Big Girl

Pool minust hakkab suureks kasvama, pool minust on alles puberteedi eas õnnetu eksperimendihuviline.
Ma ei joo enam eriti alkoholi. Kui siis väga harva ja kui siis minimaalselt. Ma ei suitseta enam nii palju. 1-8 suitsu/jointi päevas. Ennem suitsetasin umbes ühe paki jagu.
Seksiga on ka hoopis teised lood. Ma ei mõtle enam sellele, et oh, peaasi, et sab rahuldatud. Ma mõtlen sellele, et seda naudingulist hetke tahaks jagada ikka õige inimesega. Ja ma ei mõtle enam nii, et iga päev tahaks oma ühe tuuri ära teha. Ma mõtlen nii, et ma ootan ja hoian end vaos, kuni leian selle ühe hea ja kallima inimese, kellega seda teha ja siis teha täie rauaga. See on see suure tüdruku pool minus.
Teine pool siis... Tahaks igasugu põnevaid asju teha ja proovida. Ma tahan nii mitmekülgselt elada, seda ma ilmselt teen ka vahetevahel. Lõpuks ma ei teagi mida ma tahan ja mida ma tegema pean.
Mul on veel palju arenemisruumi ja aru laienemiseks on ka ruumi.

Reede!

Ain't drinkin, gonna be poppin pills n' having a great fuckin' time yo.
Tegelikult on Pinja sünnipäev. Pinja on üks meeletult tore neiu. 7-8 aastat tagasi, kui Eestisse kolisin ja Tallinna Soome Kooli läksin, siis saime me klassiõdedeks ja nii tutvusimegi. Mingil hetkel mõlemad läksime eri koolidesse ja vahepeal suhtlus vajus ära, siis aga hakkasime uuesti kohtuma ja väljas käima. Üsna pea kolib neiu Pinja Austraaliasse ära ja seda viimast aega, mis ta siin on, tuleb kasutada ja nautida. Õnneks ta korraldab ühe ilmselt ülimalt meeldiva sünnipäeva peo ja ma tõsiselt juba ootan seda.

   
Poisud.
Läheb, ei lähe. Nagu ennem ka mainisin, hoian end vaos. Nüüd aga hakkavad tunded üle pea kerkima ja ma loodan, et varsti miskit areneb edasi. Lihtsalt imetlen seda poissi. Ikka päris tõsiselt tegelikult.