Friday 24 August 2012

All Stars

Neljapäev.
Õhtu oli kätte jõudnud. Emaga sõitsime linna poole ja autos juba kerge klubi muusika soojendas.
Ta tõi mu Viru tänavale, kus pidin Marciga kokku saama.
Vihma sadas.
Nii kui autost välja astusin keksasin kiiresti Plubi poole. Marc juba ootas mind Viru väravate juures. Läksime Plubi, et alustuseks mõned joogid võtta. Sisse jõudnud, nägime juba Fredi, kes diivanil pikutas. Teretasime ja jutustasime natukene, kuni läksin võtsin 6 üllatushoti. Need olid sellised head ja hapukad, sinist värvi. Need tuletasid mulle mingil määral lapsepõlve meelde, kui olid eriti populaarsed sellised pikad kõrrekesed, mille sees oli sinine hapukas pulber,mida me naabripoistega alati maiustasime.
Plubis sai siis natukene räägitud ja suitsuruumis suitsetatud ja veel veidi limpsitud. Plub oli sel hetkel nii tühi, et läksime edasi Hullumaja baari. Seal võtsime kohe ''kaukaasia vang'' või millegi sarnase nimelist 12 shoti kolme peale. Need olid päris rõvedad, aga tõmbasid käima küll.
Nägin seal isegi endist paralleelklassiõde põhikoolist, Rebecccat. Üllatavalt tore oli teda näha. Natukene seedisime poistega oma eelmiseid shote, käisime suitsul ja võtsme veel uued.
Siis juba Rauno helistas, et tuleksin Lastemaailma juurde kust ta mu auto peale võtaks, et edasi Arena3-e liikuda. Hakkasimegi Hullumajast liikuma ja Fred jäi sinna. Marc läks Foorumi juurde, kus ta pidi Agnega kokku saama.
Kui viimaks auto peale sain, oli kell 23:00. Sõitsime siis rahulikult Arena juurde, kus parklas kahes autos juba pisikambakestel kerge hardstyle pidu käis.. *Jee, oleme nii kõvad, pargime klubi ette ja paneme oma peo püsti, sest raha pole, et sisse minna.*
Lõpuks kui klubise jõudsime, anti mulle kohe VIP käepael, kuna olin koos Raunoga, kes on tunduvalt oodatud fotograaf Arenas.
Läksime siis sisse ja võtsime joogid ja seisime natukene terassil.
Rahvas oli veel üsna rahulik. Aga inimesi oli alguses juba palju rohkem, kui eelmisel kahel suvekuul.
Rauno hakkas juba pilte klõpsima ja mina käisin tuttavate juures juttu rääkimas. Järjest rohkem tuli sõpru ja sõbrannasid ja veel vanu tuttavaid kohale ja järjest läks õhtu põnevamaks ja lõbusamaks. Inimesed muutusid liikuvamaks ja aina rohkem rahvast tantsis.
 Vaahepeal läksin kahe noormehe juurde juttu rääkima. Neil olid peas selised elektrooniliselt vilkuvad karvased jänkukõrvad. Proovisin ühte paar ning see, kelle omasid proovisin ostis uued ja kinkis ühed mulle. Terve ülejäänud pidu käisingi siis jänkukõrvadega ringi.
Tutvusin ka väga toredate venelastega, kellega sai tükk aega tantsitud ja vesteldud.
Hetkel eilset meenutades, mul pilt justkui muutuks hägusemaaks.. Sest tõesti, mis eelnevalt kirjutasin, oli viimane asdi, mis selgelt mäletan.
Igal juhul.. Edaspidi kohtusin veel mitme endise koolikaaaslasega ja palju sai ikka lollitatud, tantsitud, joodud ja palju uusi asju proovitud.

Vahepeal siin toitsin Lucast ja rääkisime pikalt juttu ja nüüd ta mängib omaette natuke.. Niiet jätkan kirjutamist, kuid nüüd mõte läks sassi.. Niiet las ta  jääb sinna paika.

Kella nelja paiku istusin takso peale ja läksin Lasnamäele Riki juurde. Seal rääkisime natuke juttu jne, kuni läksin puhkama tunnikeseks, kuni sõitisn linna tagasi ja bussi peale, et koju saada.
Kohe kui koju jõudsin, tõin õe juurest oma tibupoja ära, oanin ta om voodisse pikali ja läksin tema kõrvale. Pikalt jutustasime ja naersime kuni ta veel ära sõi ja magama jäi. Ise sain ka puata ehk tunnikese.


 Täna oli nii imelik netti tulla.. Sain endast väga kahtlase pildi, mis eile tehti. Tore kuulda igasugu lugusid.
Vähemalt oli korda läinud ja tõeliste probleemideta pingevaba pidu ja see oli hästi ära kasutatud aeg ja võimalus. Hea on kohe olla. Meel on rahul.