Saturday 18 August 2012

Neli

Panin magava lapse oma voodisse, avasin cricketiga Somersby pudeli, panin Youtubest käima ühetunnise progressiivse house muusika ja nüüd on viimaks aega oma tühjusest kajavasse blogisse kirjutada.

Täna otsustasin viimaks koju tulla. Õnneks takistusi polnud see kord. Pole ka ammu arvutikasutus võimalust tekkinud ja seetõttu blogisse pole mitu päeva kirjutanud.

Ilmselt kolmapäevast lahkun jälle ja kolin kuu lõpuks uude korterisse koos ühe noormehega.

Kokkuvõtlik:
Vahepeal siis ööbisin Koplis Reinaldi juures, siis tiksusin niisama linna vahel ringi.
Neljapäeval viisin lapse Lasnamäele sõbranna juurde hoidu ja otsustasin õhtu vabaks võtta, et igapäevasest rutiinist ja stressist lahti saada ja natukene öise keskkonna poolt pakutavat lõbusamat meeleolu nautida... Kuid seda kõike peaegu, et isegi mõttetult.
Neljapäev õhtu vastu reede hommikut oli täpselt selline: palju alkoholi (mis oli vist ainuke positiivne asi), palju draamat, vägivalda ja stressirohket vaidlemist ja tülitsemist IGA nurga peal.
Ise sain ühe meesterahva käest vastu vahtimist. Telefon varastati ja hiljem tagastati, kuid mitte tervena ja ilma SIM kaardita, kuid selle sain ka pärast poole tagasi. Kukkusin ka kaks korda kokku ja käisin kiirabis. Edaspidi jõlkusin lihtsalt mingisuguse rahvaga kaasas ja viimaks läksin lapsele järgi.

Kõik kujunes sedasi välja, et olin õhtuni siis sõbranna juures pojaga, kuni vana klassivend meid linna viis. Sain Karliga kokku. Käisime poes, ostsime jooke ja suitsu. Andsin joogid Karli kätte. Ta saatis mind poole teeni Baltijaama juurde ja läks oma rollerile järgi. Mina läksin siis nr 21 bussi peale, millega sõitsin lõpuni välja Kakumäele. Karl tuli oma kahe sõbraga meile vastu ja siis jalutasime tema juurde. Kui laps õhtul magama jäi, tegin ka poistega joogid, seni kuni nemad ära läksid ja mina ja Karl kahekesi jäime. Vaatasime ''21 Jump Streeti'' ja sõime pitsat. Film, mille lõpu poole ma jäin magama, on nähtud juba 4 korda, niiet sel korral väsisin vatamast. Pärast toimetasime natukene veel ja lõpuks läksime magama. Lõuna ajal peale ärkamist rääkisin kohe isaga ja ta lubas Kakumäe Selveri juurde vastu tulla, et mind ja Lucast auto peale korjata. Kuna isa ei jõudnud täpselt kokkulepitud ajaks läksin Selverisse ka.Ostsin midagi süüa ja juua.
Järjekorras seistes suutis üks neiu mu närvi ajada, mille peale ma ütlesin midagi väga kohatut ja mul on nii piinlik, et enam seak oma nägu ei näita ilmselt.
Lõpuks siis jõudsime koju ka ja tegelikult on hetkel päris hea olla siin.