Saturday 29 December 2012

Say my name






 Mul on mingi jõhker moekirg peale tulnud. Ma olen kaks uut paari jalanõusid soetanud, ning mõned riided ja ma tegin vanaemale moemaailma uuenduste refreshi. Niiet vanaema kinkis jõuludeks vääääga lahedad riided. Šoppamine ja uute trendide hankimine teeb mu nii õnnelikuks. Money can't buy happiness, but money can buy new trendy clothes. New trendy clothes make me happy. Viimasel ajal on mul mingi fashionistahoog. Mingis mõttes on see halb. Sest mu finantsiline seis võib viga saada. Teisest küljest on see positiivne. Ma näen siiski kaasaegne ja trendikas välja ja trendikas annab välimusele plusspunkte, sest kui ma muidu kõige ilusam pole jne, siis vähemalt näen maitsekas välja. Ja see näitab veel palju häid omadusi. Seda, et this bitch got some class. Ja et hoolin ka endast. Kindlasti veel midagi.


 Oeh. Mul on füüsiliselt halb olla. Sarisöömine on toimunud. Või siis söömisorgia. Kuidas te seda ise nimetada sooviksite... Alates 22. detsembrist, kuni eilseni, 29. detsembrini on jõhkral viisil jõuluroogasid õgitud. Ma olen kindlasti juurde võtnud. Täna otsustasin, et tellin omale toitumiskava uuest aastast, et taastada mingisugune normaalne ja tervislikum kehamass. Muidugi olen  ma selle pärast ka mures, et olen kohutavalt paks ja näen selle tõttu mitte-kõige-ilusam välja. Aga rohkem muretsen tervise pärast. Ma olen hiljuti sattunud vaatama selliseid saateid, kus räägitakse ülekaalust tulenevate südameprobleemidega jne. Ma tahan neid vältida. Muidu, kui jätkan samas vaimus kaalus juurde võtmisega, siis 10 aasta pärast võin vabalt infarkti saada.
Ma olen ise nii pisikest kasvu, et ikka kaalu võiks ka vähem olla.

Mis veel jõuludest... Ma sain nii palju toredaid kingitusi! Vanematelt sain televiisori, meiki, lõhnaõli, ülilaheda ühest osast koosnev eest lukuga pidžaama või selline.... lebokombekas. ''Pelmeen'', nagu minu 5-aastane sõstra seda nimetab. Siis sain ka küünelaki, tööriistakasti (loomulikult koos tööristadega).... Võimalik, et midagi veel.
Ise kinkisin omale uut pesu ja uued jalanõud ja musi kinkis mulle ülimõnusa ja ilusa käekoti või sellise ketiga koti, mida õlal võib kanda vms.
Vanaema kinkis mulle sussid ja teine vanaema kinkis palju ilusaid riideid, nagu eelnevalt mainisin.

Pisimusi sai ka palju lahedaid kingitusi. Mänguasju ja riideid.