Sunday 12 August 2012

BockiRock

Pühapäev.
Ärkasime Lucasega 9-10 paiku üles.  Toitsin lapse  ära ja siis ta jäi uuesti magama.
Ilge magusaisu tuli. Leidsin köögist Pisangi ja Sprite-i. Tegin koksi. Jõin end veidikene purju ja jäin magama. Tõeline kangelastegu.

Siis ärkasime lõpuks 3 paiku üles. Sättisime, mängisime tükk aega. Marciga lobisesime veidi telefonis ja siis leppisime kokku, et kohtume poole seitsme aeg linnas.
Tegelesin veel tibuga natuke ja siis, kui ta puhkas, käisin pesus ja panin end riide, tegin valmis soengu ja tõmbasin krohvi näkku. Lapse viisin emaa kätte ja lippasingi bussi peale, et linna saada.
Lõpuks linna jõudnud Marc oli juba koha peal ja ootas mind. Otsisime Dejavu-d, kuid seda tulutult. Lõpuks läksime ühte teise vesipiibubaari nimega Popular ja seal kõrval oli muidugi ka Dejavu! Võtsime siis vessu koos kirsi-cola tubakaga ja ühe pirnisiidri.
Ära tossutatud otsustasime McDonaldsisse minna. Kahekordsed juustuburgerid ja McFlurry Snickersiga.
Istusime ja sõime ja tekkis mõte Plubi minna shote võtma. Plub tundus nii tühi. Noh, polnud oluline. Sai juba terve kupatus shote võetud ja siis järgmiseks õlu ja siider. Sakk oli sees, lõbus oli olla ja nägin Fredi. Kutsusime rahvast ka, aga minul oli aeg koju minna.
Marc saatis ilusti bussi peale ja siis natukene sebisin tema jaoks rahvast veel Plubi juurde.
Ristis tulin bussi pealt maha ja siis Aimar korjas mu auto peale, natuke sõitsime ja rääkisime ja siis viskas koju mind.
Täitsa hea oli koju tibu juurde tulla.. Aga isa hakkas mölisema, et mis suhtega juhtus jne. Nagu ma oleks tahtnud, et nii läks.. Nagu see oleks olnud minu teha. Tuju langes jälle mõne võrra.
Igal juhul... Siis mängisime Lucasega veidi, toitsin ära ja panin tuttu.

Hetkel istun ja mõtlen siin.. Peaks magama minema.. Samas on hea tuju ja samas ka emotsionaalne ja kohati nukker.

Tore õhtu oli küll.. Aga miks mul kirjutamise tuju pole?