Thursday 24 January 2013

Illuminati

Humoorikas on vaadata, kuidas igasugused inimesed.... Eriti lapsed ja noored kasutavad igasuguseid märke/käemärke, postitavad siia-sinna mingeid illuminati sümboleid teadmata nende tähendust.
Mõni isegi tätoveerib omale selliseid sümboleid ja ise ei tea, mida see PÄRISELT tähendab. Jah, enamus vist juba teab, et ''all-seeing eye'' tõepoolest on üks kujutis, mis tähedab illuminatit. Tegelikult on selle tähendus igati suur ja lai, ma kujutan ette, et need, kes sellest on mõnda pilti  kuhugi postitaanud vms ei tea selle õiget tähendust ja miks see selline, miks on silm kolmurga sees, kelle silm? Kust see pärist on? Miks just kolmnurk/püramiid?
  Mõni kasutab ka 666-te ja ilmselgelt ei tea, millest selline number.
Paljud isegi ei tea, et kogu ''illuminati'' teema hõlmab ka antikristlust jne.
Ma olen väga palju uurinud seda kõike ja nüüd olen kahe päevaga lugenud nende sümbolite tähendust ja end kurssi viinud aastate taguste veidrate sündmuste ja õnnetuste lugusid ja nüüd olen ma lõpuks silmad avanud.
  Kui olete kunagi vaadanud sellist seariaal dokumentaalfilmi, mille nimetuseks on ''Ulmefilm'', siis ehk mõistaate millest kirjutan.
  Lisaks ''Ulmefilmile'' avastasin palju muid asju, mis teemat puudutab.
Kuidagi hirmutav on mõelda, et juba siis, kui olin väike, ming on programmeeritud ''uue maailma korra'' jaoks. Juba vanades filmides ja multikates, mida me lapsena vaatasin, vihjati meile sellega. Igale poole on kuhugi sisse pandud need sümbolid ja meile on sisestatud juba nii mõndagi, mida illuminati endast kujutab.
Kuulsamad inimesedki, keda mõni meist ihaldab ja fännab, on selle nn. ''organisatsiooniga'' seotud.
   On ka inimesi, kes ütlevad, et see on lihtsalt paranoiliste inimeste ettekujutatud story, aga mina näiteks usun seda, sest ma olen juba nii palju asju uurinud...
  Ja on neid, kes väidetavalt teavad nii hästi selle kohta, kuid ei tea, kes selle algatas ja millal ning miks.
Mõne kuulsa muusiku lugudes on vihjeid ja sõnumeid, mis on selle organisatsiooni vastased.
Mõned neist on tapetud selle pärast, et nad püüdsid inimestele oma lugusid rääkida, oma teostes inimestele kuidagi vihjates mainida midaagi ja justkui appihüüdeid. Nende surma põhjusteks mõeldi alati midagi muud, et järsku tekkis vähk, narko üledoos ja mida kõike muud. See inimene lihtsalt likvideeriti, et organisatsioonil läheks kõik edasi plaanide järgselt.
  On juhtunud palju õnnetusi, mida peeti terroristirünnakuteks ja mille õigeid fakte tegelikult peidetakse...

Ah võiksingi sel teemal vatrama jääda, aga ega mina ka kõike päris täpselt ei tea, aga nüüdseks ma tean palju paremini ja mõistan osasid asju palju paremini.
Just saying, et ärge palun kasutake märke ja pilte ja numbreid, mille tegelikku tähendust te ei tea.